Festival po mjeri ljubitelja rock zvuka i 80-ih, prvi ‘PopcORn ‘n ROCK Festival’, 22 i 23.6.2018. Orahovica!

Početak ljetnog solsticija, ove se godine uskladio sa premijernim izdanjem posebnog događaja, koje će ljubitelji glazbe velikim slovima upisati na kontinentalnu festivalsku kartu.

Prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK festivala‘, 22. i 23.6.2018. u Orahovici, svakako je vrijedno bijega iz urbane sredine u nedirnutu prirodu orahovačkog jezera, gdje će se festival i održati.

PopcORn ‘n ROCK, nije tek još jedan festival, to je dvodnevno glazbeno događanje za sve ljubitelje i poklonike zvuka i stila života 80-ih. Organizatori, uz pokroviteljstvo grada Orahovice i Turističke zajednice, na inovativan i kreativan način, povezuju najbolje od glazbene scene 80-ih, sa današnjim načinom života.

Dvodnevni glazbeni program, u Orahovicu dovodi zaista respektabilna glazbena imena u čijim će izvedbama uživati stari i mladi. Prva večer, petak 22. lipnja, rezervirana je za Drugi način, Juru Stublića  & grupu Film, te Atomsko sklonište. Druga glazbena večer, subota 23. lipnja, rezervirana je za Aerodrom, Divlje jagode i kultni Električni orgazam.

Hedoniste i ljubitelje odličnih pop i rock ritmova, uz vrhunsku glazbu na orahovačkom jezeru, očekuje i obilje gastronomske ponude, prvenstveno nezaobilaznih burgera i fantastičnih roštilja, te svega onoga što čini potpunu sliku osamdesetih godina prošlog stoljeća, nezaobilazne kokice i vrhunski pivski brendovi.

Boravak na festivalu bit će obogaćen raznim dnevnim sadržajima, dok onima nemirnijeg duha, uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka nude pregršt prirodnih avantura i lokacija za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’. Svi koji žele, mogu tijekom festivala, ali i inače, kampirati na jezeru, a postoji i predviđeni prostor za šatore. Manifestacija je ujedno i ekološki osviještena, a boravak svih posjetitelja podrazumijeva i pravila ponašanja u skladu sa očuvanjem prirodnih vrijednosti.

Smještajnih kapaciteta u hotelima i brojnim OPG-ima ne nedostaje, a odličan prometni položaj, pozicionira ‘PopcORn ‘n ROCKu sam vrh najpoželjnijih kontinentalnih festivala.

PopcORn ‘n ROCK Festival – Lineup

22.06.
Drugi način
Jura Stublć  & grupa Film
Atomsko sklonište

23.06.
Aerodrom
Atomsko sklonište
Električni orgazam

Ulaznice za prvo izdanje ‘PopcORn ‘n ROCK Festivala’ mogu se kupiti u sustavu Eventim, od 15.03.2018. godine! Sve ostale informacije mogu se pronaći i na službenoj web stranici:  www.rock-or.com i Facebook stranici festivala!

Cijene ulaznica: 

  • Festivalska (dvodnevna): u pretprodaji (od 15.03. – 21.05.)  po cijeni od 100,00 kn
  • Festivalska (dvodnevna): od 22.05. – 22.06. po cijeni od 130,00 kn
  • Jednodnevne:  u pretprodaji ( od 15.03. – 21.06.) po cijeni od 70,00 kn
  • Jednodnevne na dan koncerta:  80,00 kn

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.