Foto: Kristijan Teodorov

Jedno ime i dva veličanstvena koncerta koji će se pamtiti, Kaliopi 25. i 26.11.!

Pred nama je posebna glazbena poslastica za sve ljubitelje Kaliopi, te njene moćne interpretacije i emocije.

Jedna od najvećih regionalnih glazbenica, 25. i 26.11.2017., održati će dva koncerta u beogradskom Kolarcu. Nakon što je zbog iznimnog interesa prvi koncert rasprodan u kratkom roku, najavljen je i drugi. Beogradska publika tako će po prvi puta imati prigodu slušati najveće hitove Kaliopi u akustičnoj verziji.  To je i razlog, zbog čega je odabran Kolarac kao prostor, koji je idealan za ovu vrstu koncerta.

‘Beograd uvijek ima posebno mjesto za sve ono što glazba i život za mene znače. Jedva čekam 25. i 26.11., jer pripremam jednu od najvećih poslastica za beogradsku publiku, unplugged koncert.
Očekuje se hladno vrijeme, ali zato je moj ‘Kofer Ljubavi‘ pun topline i snage pjesama, koje me vode!’,  istaknula je Kaliopi.

Karizmatična glazbenica koja plijeni svojim iznimnim vokalom, obožavatelje na koncertima uvijek osvaja izvedbom, izuzetnom i zavodljivom energijom te emotivnom interpretacijom, kao i odličnim pratećim bendom. Sa druge strane publika se prepuštala glazbenoj čaroliji uz pjevanje hitova ‘Probudi me’, ‘Ljubičice’, ‘Crno i belo‘, ‘Dali me sakaš’, ‘Rođendan‘, ‘Melem‘, ‘Dona‘ i brojnih drugih koje su obilježile blistavu karijeru Kaliopi.

Ne propustite dvije posebne glazbene večeri, Kaliopi Unplugged u Beogradu, 25. i 26.11.2017., Kolarac!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.