Jelena Rozga otkrila svoju slabu stranu i poručuje ‘Uzmem koliko mi daš’!

”Uzmem koliko mi daš” novi je ljetni hit Jelene Rozge, u kojem je napokon otkrila što je to njezina slaba strana. Ususret vrućim ljetnim danima Jelena je otpjevala neodoljivu zaraznu pjesmu prepunu pozitivnog životnog veselja, koja već prema prvim reakcijama naslućuje kako dugo neće silaziti s radijskih top-ljestvica.

Za pjesmu je snimljen i videospot u kojem se u Jeleninu društvu pojavljuje prezgodni mladi glumac Filip Palčić. Spot je sniman na poljima lavande u Istri, koji su se idealno uklopili u bajkovitu ljubavnu priču dvoje mladih kojima ljubav dozvoljava maštati i sanjariti te otkriti sve, pa čak i slabe strane.

“Željela sam otpjevati pjesmu koja će imati vedar duh i pozitivnu poruku. Bez svađa, prekida, ovaj put – samo ljubav! Snimanje videospota još dugo će mi ostati u sjećanju jer nas je Istra dočekala burno – jedan tren je sjalo sunce, drugi lijevala kiša, te je bilo prilično zahtjevno, no u isto vrijeme i jako zabavno snimati cijeli dan po takvom promjenjivom vremenu. Uzeli smo onoliko koliko nam je vrijeme dopustilo. Uostalom, jednako kao i u ljubavi, nije uvijek sve idealno, treba otkriti i svoje slabe strane, ali ljubav uvijek pobjeđuje”, ističe Jelena o novom projektu.

‘Uzmem koliko mi daš’ pogledajte na https://youtu.be/1rWX02aFSKg

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.