‘Kao sjena si koja me prati’ – ITD band novom pjesmom korak bliže petom albumu!

Tko se ne sjeća pjesama ITD banda, poput ‘Rođen u Zagrebu’, ‘Sonja’, ‘Lagano umirem u tvome sjećanju’, ‘Gradske cure’, iza kojih stoji prepoznatljivi dvojac, kao autor Miroslav Rus i Branislav Bekić kao vokalni solist. Poslije toliko godina, evo ih ponovo u neočekivanom napadu na novi peti album s pjesmom ‘Kao sjena si koja me prati’. Tipično za Rusa, i ova pjesma je obogaćena gostovanjem najeminentnijh glazbenika sa hrvatske scene, i što možemo očekivati – samo najbolje.

‘Malo su nas usporila sva ova događanja oko korone, s obzirom da živimo na relaciji Zagreb -Stockholm, ali želja za petim albumom, poslije toliko godina, jača je od svega. Na tragu toga, izlazi pjesma ‘Kao sjena si koja me prati’, urađena s ljubavlju, iz sve snage. Zanimljivo je da se u spotu za novu pjesmu nakon dvadeset i pet godina pojavljuje i sam band’, rekao je Miroslav Rus.

Novi stari ITD band donosi sve najbolje iz zvuka prošlog vremena, protkano novim zvukom vremena u kojem živimo.

Kako bi cijela priča imala i vizualni doživljaj, pobrinula se vrijedna ekipa Hit produkcije sa izuzetno upečatljivim video spotom koji je prožet simbolikom onoga što poručuje sama pjesma – ‘Kao sjena si koja me prati’ u kojoj možete uživati slušajući i gledajući je na YouTube linku – https://www.youtube.com/watch?v=2fds-SbMOS4

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.