Klapa Intrade priprema spektakl u Areni Spaladium!

Tomislav Bralić i klapa Intrade pripremaju veliki prosinački koncert u Areni Spaladium 07.12. za koji se ulaznice brzo prodaju te su u prodaju puštene ulaznice i za gornji ring tribine!

Zadnji put kada su održali spektakl u Areni Spaladium bila je 2015. godina i koncert je bio rasprodan, a kako se ulaznice za sada prodaju čini se da će tako biti i ove godine! Cijeli doživljaj će dodatno uljepšati njihovi gosti, legendarni Tedi Spalato i grupa Forum.

Za Split je klapa vrlo emotivno vezana jer je njihova karijera doživila ogroman uzlet nakon legendarnog koncerta “Ne damo te pismo naša” na stadionu Poljudu 2006. gdje su zablistali nastupom koji se i danas pamti, a osvojili su i Grand Prix  na Splitskom festivalu 2012. s pjesmom  “Zašto uvik pivan”.

Tomislav Bralić i Klapa Intrade djeluju od 1985. godine i naša su najpopularnija klapa koja iza sebe ima brojne hitove, rasprodane koncerte i brojne festivalske nagrade. Jedna su od rijetkih klapa koje iza sebe imaju turneje produžene zbog prevelikog interesa publike!

Nastupili su po čitavoj Europi i Americi u prestižnim dvoranama u kojima nastupaju najveće svjetske glazbene zvijezde. Sljedeći tjedan im izlazi i novi studijski album “Bilo je i vrime” nakon četiri godine. Novi album najavio je novi spot Ne mogu jubav krit koji u prvih 10 dana ima više od 100 000 pregleda! 

U periodu od zadnjeg albuma klapa je objavila Best of – 30 godinas njihovom najvećih hitovima i albumom je zabilježila krunu njihove karijere, veliki koncert u Areni Pula.

Arena Spaladium može primiti oko 10 000 ljudi što dovoljno govori kolika je zainteresiranost za ove klapske gazbenike. Kao i svake godine klapa Intrade priprema nezaobilazne hitove poput “Zora bila”, “Zalutali pogled”, “Škrinja jubavi” i mnoge druge koji će tradicionalno ovaj koncert pretvoriti u događaj godine koji se ne propušta.

Ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima, Ticketshopa i croatia-tickets.com

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.