Foto: Matko Petrić

S klapom Šufit u novom spotu zapjevao i Žigo iz ‘Ljubav je na selu’!

Momci iz splitske klape Šufit snimili su ove nedjelje spot za svoj najnoviji singl ‘Ne more srce kontra sebe’ i za glavnu ulogu u njemu odabrali vlasnika najduljeg brka u Hrvatskoj – Gorana Žigu.

Brko Žigo zapeo je za oko Šufitovcima dok je sudjelovao u RTL-ovoj emisiji ‘Ljubav je na selu’. Svidjela im njegova otvorenost, iskrenost i pozitivna narav te su ga zamolili da im se pridruži u spotu. Uvijek veseli Žigo odmah je prihvatio poziv i pozvao ekipu na svoje imanje u Lučane gdje je spot i sniman.

Pjesmu ‘Ne more srce kontra sebe’ poslušajte na linku:
https://www.youtube.com/watch?v=LexdF89snsQ

Žigo u spotu igra seljana kojem interes pobudi povratnica iz inozemstva koju je u spotu odigrala glumica splitskog HNK Tajana Jovanović. Iako mu je to prva glumačka uloga, Žigo je kazao da nije imao tremu niti mu je bio problem stati pred kamere.

Na kraju je i zapjevao s klapom te su se svi skupa počastili janjetinom s ražnja i čašom domaćeg vina.

– Klapa Šufit je najbolja klapa, ekstra, Bog im da zdravlja, kazao je Žigo i nazdravio klapi Šufit.

Ni dečki iz Šufita nisu se žalili na cjelodnevno snimanje koje je ovog puta za njih uključivalo i fizički rad – košnju i čuvanje ovaca. Zahvaljujući dobrom društvu, sve im je, kažu, proletilo u trenutku.

– Zahvaljujući scenariju kojeg potpisuje Jolanda Tudor, fanovi nas ovaj put imaju priliku vidjeti u nešto opuštenijem izdanju nego inače. Redatelj spota naš je vjerni suradnik Matko Petrić, a snimatelj Jere Grujić koji će, siguran sam, svima vama vjerno prenijeti predivnu atmosferu sa snimanja spota, kazao je Zdeslav Mišurac iz klape Šufit.

S pjesmom ‘Ne more srce kontra sebe’ klapa Šufit nastupit će oveg ljeta na festivalu Večeri dalmatinske pisme koji se u Kaštel Kambelovcu održava 23. i 24. srpnja. Šufit će nastupiti na drugoj, natjecateljskoj večeri, skupa s još 20 klapa među kojima su i zagrebački Kampanel, Sveti Florijan, Elektrodalmacija, Sebenico, Niko i mnoge druge, ali i domaćin – klapa Cambi (K. Kambelovac) koja će predstaviti svoju novu pjesmu ali se neće natjecati.

Iako je bilo najavljivano manje izvođača, organizatori su zbog velikog broja izvrsnih skladbi morali proširiti opseg programa. Tako se sa izvrsnom pjesmom ‘Ljubi me’ popisu priključila vrsna dubrovačka klapa Kaše te šibenska klapa More sa baladom ‘Jubav moja to si ti’, koja sasvim sigurno neće proći nezapaženo.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.