Foto: Vedran Metelko

Široke ulice žestoko proslavili svoj prvi album u Tvornici kulture!

“Jučer je bilo vatreno krštenje, ali mislim da smo položili test. Ovim putem bih se htio zahvaliti svima koji su došli tog divnog četvrtka. Ono što je nekome bio Kulušić , to je nama jučer bila “mala Tvornica” – rekao je gitarist i tekstopisac „Širokih ulica“ – Borna Ocvirk.

Vokal Filip Komadina, bubnjar Marko Balenović, basist Ivan Cottiero i Borna Ocvirk, široj su se publici predstavili prije pola godine pod umjetničkim imenom Široke ulice. Od samog trenutka kada su obznanili javnosti svoje ime, ova skupina mladih rokera naporno je radila na pjesmama koje se nalaze na njihovom prvom nosaču zvuka. Nakon 3 singla i nešto više od pola godine, bend je sinoć napunio Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture i uživo predstavio svoj prvi album – „Bijesni Dylan“!

Koncert koji je trajao gotovo puna dva sata, otvorili su žestokom izvedbom pjesme „Kad sam bio nešto mlađi“, nakon čega je uslijedila kombinacija već objavljenih, ali i ne objavljenih pjesama. Pozitiva, energičnost i nevjerojatna povezanost s publikom osjećala se u svakoj pjesmi, svakom taktu u svakoj odsviranoj noti. U dvorani je bilo poprilično tijesno – što je siguran znak i dokaz da su dečki privukli velik broj fanova uz koje će nastaviti svoju tek započetu rock priču. Za savršen kraj koncerta, na pozornici im se pridružila već poznata kantautorica Sara Renar i s Ulicama otpjevala pjesmu „Sanjam“ na kojoj i inače gostuje. Oduševljena i rasplesana publika nikako nije željela kraj stoga su ih gromoglasnim aplauzom vraćali na bis.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.