Sjajne vijesti za ITD band i novu pjesmu ‘Proljeće’!

Iako smo u ljetu, a temperature idu blizu četrdeset, ‘Proljeće‘ nam je i dalje u mislima.

Naime, drugi dio sjajne video trilogije, s prepoznatljivim rukopisom Miroslava Rusa i njegovog ITD band-a, ‘Proljeće‘, ne prestaje osvajati i oduševljavati.

Video spot za novu pjesmu https://youtu.be/Wz4UV2SguYE, koji je nastavak prethodnog singla ‘Plesač na žici‘, na YouTubeu bilježi odličnih, pola milijuna pregleda.

Ono što je još bitnije, svojevrsni ‘povratnički’ singlovi ITD banda, ‘Proljeće‘ i ‘Plesač na žici‘, imaju sjajne recenzije i dojmove, struke i slušatelja, koji su jedva dočekali nove pjesme, omiljenog benda.

Spot je podsjetimo, sniman na atraktivnim lokacijama u Topuskom i Zagrebu, a sve prema zamislima samog Rusa. Glavnu mušku ulogu ponovno je imao Tin Rožman, dok je djevojku u spotu, utjelovila Antonia Ćosić.

‘Za mene je ovo fantastično, poslije toliko godina van stroja, pola milijuna ljudi, ima želju pogledati novi spot ITD banda. Naša pjesma ‘Proljeće’, vratila je svježinu u jesen našeg stvaranja. Idemo dalje, i tako dalje, hvala Vam!’, istaknuo je ovom prigodom Rus.

Za sve vas, koji ste možda propustili, kako zvuči i izgleda ‘Proljeće‘, u zamisli i izvedbi ITD band-a i Miroslava Rusa, poslušajte i pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Wz4UV2SguYE

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.