Vanja Mišić predstavlja svoj emotivni presjek u novom singlu „Poslije ljubavi“!

Svoj emotivni presjek Vanja Mišić predstavlja u trećem singlu „Poslije ljubavi“, pjesmi nastaloj prošlog ljeta u izgubljenom trenutku upravo nakon jedne ljubavi, a kako kaže Vanja, svojim joj je postojanjem obilježila i ovu jesen.

„To je jedna od onih pjesama u kojima saspeš dušu i ne daš joj da mrdne. Nekako se čovjek uhvati u trenutku u kojem se zapita kako uopće poslije ljubavi, a u jednom od tih trenutaka nastala je i ova pjesma. Rad na ovoj pjesmi s bendom Moondance te Silvijem Pasarićem u ulozi producenta zaista je iznjedrio pjesmu točno kako sam je zamislila u glavi.“ (Vanja Mišić)

Cijeli je glazbeni aranžman dodatno upotpunio i gudački kvartet Palladio, a jesen sa svim njezinim bojama i emocijama zapakirane su u nekoliko minuta video spota kojeg je režirao poznati redatelj Žarko Kalaba. Spot je snimao Dragan Gajanović, a glumio je Aleksandar Marković.

Tekst i glazbu potpisuje Vanja Mišić, a u aranžmanu joj se pridružuju Sanja Čolić Zelić, Mladen Bojić, Dario Sandić, Branko Stolić i Silvio Pasarić.

Produkciju potpisuje Silvio Pasarić, snimao je Mark Silver, a mix potpisuju Silvio Pasarić i Domagoj Perišić u Sipa Music Studiju.

Spot pogledajte na https://youtu.be/wiAvyNwaylw

Svoj osobni glazbeni pečat predstavila je prvim singlom „Prstima“, pjesmom koju je pisala prstima  i dušom i već na prvu zapela u ušima brojnih slušatelja. Glazbeni niz nastavila je šarmantnom  i maštovitom pjesmom „Leptiri i kornjače“, a s novim singlom “Poslije ljubavi” Vanja je još jednom potvrdila da iako je na samom početku, pred njom se nalazi obećavajuća glazbena karijera.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.