Foto: PR Foto Hit Records

Vodimo vas na glazbenu čaroliju u Lisinskom – ne propustite koncerte ‘Halid Bešlić i prijatelji’, 02. i 04.10.2015.!

Ljubav Halida Bešlića i zagrebačke publike svima je dobro poznata, a svoju će potvrdu još jednom dobiti ovog petka i nedjelje.

Svoju vjernu publiku svih generacija, Halid će ponovno okupiti u čarobnom ambijentu KD Vatroslav Lisinski 02. i 04. 10.2015., gdje će zapjevati sa svojim prijateljima glazbenicima. Nakon što je četiri puta pjevao u prepunoj zagrebačkoj Areni, Halid će po prvi puta nastupiti u Lisinskom, gdje će također zbog iznimnog interesa održati dva koncerta.

 

Darujemo vam 2 ulaznice za nedjeljni koncert 04.10.2015., Halida Bešlića u Lisinskom.

Sve što trebate je na hitportal@hitportal.hr poslati mail u kojem će te nabrojati barem 3 hita Halida Bešlića i naravno svoje ime i prezime.

Dobitnik ulaznica: Tina Tadić 

 

Za ove nastupe Halid zasigurno priprema poseban glazbeni program koji će obuhvatiti njegove najveće hitove kao što su ‘Prvi poljubac’, ‘U meni jesen je’, ‘Čardak’ ili ‘Miljacka’. Svoje mjesto sigurni smo, pronaći će i pjesme sa aktualnog albuma ‘Romanija’ u izdanju Hit Recordsa, među kojima svakako treba spomenuti ‘Sviće zora’, ‘Lavanda’, ‘Sijede’ i brojne druge.

Kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto za čarobnu večer s Halidom Bešlićem i prijateljima, svoju ulaznicu po cijeni od 120, 140, 160 i 200 kn potražite već na www.ulaznice.hr ili na blagajnama dvorane Lisinski.

Bogatih četrdeset godina karijere, ispunjenih brojnim vječnim hitovima na kojima su odrastale generacije garantiraju vam koncerte godine. Ne propustite druženje s glazbenom legendom, Halid Bešlić i prijatelji, petak 02. i nedjelja 04. 10.2015. s početkom u 20h, KD Vatroslav Lisinski!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.