Luka Basi & Neda Ukraden imaju novi ljetni hit!

S prvim danima ljeta stiže novi hit Ni Dubai, ni Hawaii koji su u duetu otpjevali Luka Basi i Neda Ukraden. Jedna od najvećih regionalnih pjevačica i sve popularniji mladi pjevač, pjevaju stihove hitmajkera Nenada Ninčevića koji govore kako za dobar provod ne treba ići daleko jer dobro društvo, prijatelji i pozitiva su ključni za nezaboravan tulum. Nova pjesma, novog estradnog dueta prava je himna zabavi, pozitivi i opuštanju. Glazbu potpisuje Raay, a aranžman i produkciju ekipa okupljena pod imenom Raay Music.

Sretna sam što sam prije ljeta uspjela snimiti jednu zaista atraktivnu pjesmu i to u duetu s mladim Lukom Basijem. Ova pjesma najbolje govori o onom što ljudi najviše vole, a to je dobar provod, dobra pjesma, dobra zabava…Očekujem da će se ova pjesma slušati na svim zabavama, feštama, a do nekog našeg ponovnog susreta uživo, vjerujem kako će svi uživati u videu koji smo snimili“, rekla je Neda Ukraden.

Bio sam te sreće da sam u relativno kratko vrijeme u svojoj karijeri imao priliku snimiti nekoliko dueta s velikim glazbenim imenima, a suradnja s Nedom Ukraden je poput neke važne nagrade i zaista sma sretan što se i time mogu pohvaliti jer mi ova suradnja jako puno znači. Sve se nekako dogodilo brzo i spontano, a najvažnije je da imamo siguran hit. Snimili smo i atraktivan video u kojem smo pokazali da se i na svakodnevnim i manje atraktivnim lokacijama od Dubaija ili Hawaija može dobro zabaviti ako imaš pravu ekipu i znaš napraviti dobru atmosferu“, dodao je Luka Basi.

‘Ni Dubai, ni Hawaii’ pogledajte na https://youtu.be/QUWdvM9blbE

Iako je poput svih glazbenika svoje koncerte morala otkazati za neke bolje dane, Nedu veseli što će ponovo stati na pozornicu CMC festivala u Vodicama 4.i 5. rujna na kojem će predstaviti novu pjesmu Za pravu ljubav, istog autorskog tima Raay – Ninčević – Raay Music. Luka Basi će s vodičke pozornice rastopiti mnoga ženska srca pjevajući prekrasnu baladu Kad drugome postaneš žena.  

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.