Tko je ‘malo maka’ u novoj pjesmi i spotu klape Rišpet!

Nakon što su u ožujku održali fenomenalan koncert u Spaladium areni, što je ujedno bio i najprodavaniji klapski koncert u splitskoj dvorani, klapa Rišpet posljednjih mjeseci nije mirovala.
Sa popuštanjem epidemioloških mjera, jedva su dočekali uskočiti u studio i pripremiti novu pjesmu, intrigantnog naziva ‘Maka, maka’.

Glazbu za singl, koji će Rišpet izvesti na ovogodišnjem Splitskom festivalu potpisuje, kao i uvijek, osnivač i skladatelj klape Pero Kozomara, stihove je napisala Lući Tukić, dok je za aranžman zaslužan Leo Škaro.

‘Nakon niza sporijih ljubavnih balada, stiglo je ljeto, idealno vrijeme da publiku opet razveselimo jednom otkačenom, veselom i plesnom stvari. Pogotovo nakon ovog specifičnog i zahtjevnog perioda koji smo svi zajedno prošli tijekom prethodnih par mjeseci, vjerujem da nema boljeg prirodnog lijeka od smijeha, pjesme i plesa’, objasnio je Kozomara.

Ovako specifična pjesma zaslužila je dobiti i prigodan video spot, a zašto je točno protagonist “maka” svoju dragu, koju je u spotu utjelovila fitness trenerica Nera Balić, najbolje da otkrijete sami.

Maka, maka’, novi glazbeni adut klape Rišpet, pogledajte na YouTube linku https://youtu.be/LPKIazOdpYY

I ovom pjesmom Rišpet potvrđuje status jedne od najpoznatijih i najtraženijih klapa sklone predivnim baladama ali i otkačenim, veselim pjesmama, koje vam garantiraju odličan provod.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.