Tony Cetinski u novoj, staroj ulozi – glazbenog DJ-a!

U vremenu u kojem živimo i situacijama koje su nas snašle posljednjih nekoliko mjeseci, svakodnevna borba na svim poljima života, postala je normalna.

Glazbena industrija jedna je od onih, koje još neko vrijeme neće doći u ‘stanje’ kakvo smo svi poznavali. Od koncerata, festivala, promocija, i svih onih evenata u kojima smo istinski uživali u prvim redovima, uz svoje omiljene glazbenike, dijeli nas još dosta vremena.

Upravo zbog toga, pokrenula su se neka nova događanja, prije svega prilagođena situaciji u kojoj živimo.

Tony Cetinski, jedan je od onih koji je nebrojeno puta pokazao, da je misliti na druge ljude, prije svega odlika pravog čovjeka.

‘Manjim koracima i samo pozitiva’, riječi su kojima se ovoga puta vodi Tony.
Naime, svojoj publici pripremio je jedno neobično i nadasve zanimljivo iznenađenje, te ćemo ga, ovog puta vidjeti u novoj, staroj ulozi, DJ-a!

Subota, 08.08., Opatija, od 20:30h terasa Hotela Milenij, mjesto je na kojem će se vrijeme kroz glazbu vratiti u osamdesete i devedesete godine.

‘Sitnim koracima i pozitivno idemo naprijed usprkos vremenu u kojem živimo. Vraćam se svojoj prvoj ljubavi iz svoje mladosti, kada je glazba bila važna. Puštati ću glazbu koja me vraća u moje najbolje godine. Iz srca i duše, šaljem poruku ljubavi, tolerancije i vjere u pozitivan ishod čovječanstva.’, poručuje Tony

Naravno, to nije sve.

Uskoro kreće i radijski show ‘Najbolje godine’, u formatu kontaktne emisije, na radiju Rovinj FM.  
Tony Cetinski u ulozi glazbenog urednika i voditelja, zajedno sa svojim prijateljem iz djetinjstva i suvoditeljem, Alenom Matošovićem, pokušati će zabaviti i sakupiti na okupu, sve one koji tih osamdesetih i devedesetih, dijelili isti glazbeni ukus i trenutke, provedene u noćnim, ali i dnevnim izlascima.

‘Ova emisija biti će puna izazova i zasigurno će slušateljima donijeti nešto novo. Veselim se novom projektu i činjenici da konstantno ulažemo u naš program, a dolazak Tonyja Cetinskog u naš tim, zasigurno će dodatno podignuti kvalitetu samog programa’, rekao je Igor Franković, glavni urednik i direktor

Slušatelji će svojim javljanjima u emisiji kroz priče za koje ih vežu uspomene na njihove najbolje godine, kreirati svoje glazbene liste. Dakle vi ispričate, svoju uspomenu iz izlazaka i druženja sa svojom ekipom i dobivate pravo predložiti pjesmu, koja vas veže za isto razdoblje tj. za vaše najbolje godine provedene u druženju sa ekipom, vašom najboljom ekipom. NAJBOLJE VAŠE I NAJBOLJE NAŠE GODINE NA JEDNOM MJESTU.

Emisija kreće od 19.08., srijedom od 19 do 21h.

Na samom kraju, još jednom vas pozivamo, da subotu 08.08., provedete u društvu DJ-a TonyC, u Opatiji, na terasi hotela Milenij, te od 20:30h, uživate u glazbi osamdesetih i devedesetih godina!
Info broj za rezervacije, za Opatiju u Mileniju – 051/202-000

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.