Alka Vuica donosi pravo osvježenje za vruće ljetne dane – u prodaji kompilacija ‘Croatian Summer’

Vrući ljetni dani postali su neizbježna svakodnevica, a poznata kantautorica, jedinstvena i uvijek posebna Alka Vuica ima pravo rješenje kako se najbolje osvježiti. ‘Croatian Summer’ naziv je nove ljetne kompilacije koju je Alka pripremila za svoju vjernu publiku, ali i začinila, te još više podignula temperaturu ovoga ljeta.

‘ To je zapravo kompilacija singlova, koje sam objavila u posljednjih par godina, a koje sam poželjela objediniti na zajedničkom nosaču zvuka.
Kako sam nedavno promovirala i singl “Boje Croatie”, za koji ću uskoro snimiti spot u suradnji sa mojom izdavačkom kućom Hit Records, odlučili smo da bi na jednoj kompilaciji mogli ujediniti desetak pjesama, među kojima je i “Ženska posada”, koja je stvarno veliki hit, pa proslogodišnji “Croatian summer” u suradnji sa grupom Karma, “Hitnu pomoć” i još mnoge druge.’, kazala je Alka

Da je pred nama prava kompilacijska poslastica pokazuju upravo spomenuti hitovi, kojima svakako valja nadodati ‘Jedna ljubav prava’, ‘’Vatrene za Vatrene’’, ‘Rundu daj’, ali i veliki hit ‘Laži me’ ovoga puta u malo drugačijem izdanju, kojeg je Alka otpjevala sa Buki Skandalom.

‘Ovo su sve ljetne, vesele pjesme, a za novu Alku morati ćete još malo pričekati’, nadovezala se Alka

Sudeći prema svemu, Alka je otkrila najbolji recept kako da ovo ljeto postane nezaboravno, a na vama je samo da primjenite Alkin savjet, te u potpunosti se prepustite vrućim ljetnim čarima.

Ljubitelji stvaralačkog i glazbenog opusa Alke Vuice, sigurni smo neće dugo čekati, već će svoj primjerak kompilacije ‘Croatian Summer’ potražiti od utorka 19.07. u svim boljim prodavaonicama nosača zvuka.

Foto: Stipe Surlin

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.