Foto: Andreja Damnjanović

Dugo radno ljeto Nede Ukraden, koncert na Viru, subota 20.08.!

Četrdeset dugih godina u samom vrhu regionalne glazbene scene, najslušanije pjesme i koncertni iz tjedna u tjedan, to mogu samo najbolji, u ovom slučaju najbolje.

Nakon što je prije nekoliko dana u krugu obitelji i prijatelja proslavila rođendan, Neda Ukraden, vraća se onom u čemu uživa cijelo ljeto, koncertima i promociji aktualnog albuma ‘Terapija’.

‘Imala sam izuzetno radno ljeto, od nastupa na festivalu u Vodicama do koncerata u Malom Ratu, Makarskoj, Rabu, slovenskom Portorožu ili prije nekoliko dana odličnog nastupa u Rumunjskom Comlos Mareu.’, kazala nam je ovom prigodom Neda.

‘Radujem se i sutrašnjem trećem po redu nastupu na Viru u sklopu ‘Virskog ljeta’, uz odličan provod i atmosferu.’

Svaki nastup Neda Ukraden koristi i za promociju novog albuma ‘Terapija’ u izdanju Hit Recordsa, koji donosi 19 odličnih pjesama od popa, preko zabavnih hitova, do modernog zvuka, u kojem će svatko pronaći nešto za sebe.

Hitove ‘Terapija‘, ‘Viljamovka‘, ‘Noći u Brazilu‘, ‘Dobro došli šampioni‘, ‘Od ponoći‘, ‘Leggiero‘, ‘Žuto‘, kao i nove pjesme ‘Kunem ti se nisam htjela’, ‘Ljubavnik’, ‘Spartanac’, ‘Kaldrma’, te zanimljiv duet naziva ‘Maribor’, možete pronaći na novom albumu ili čuti na jednom od koncerata:

20.08. Hrvatska, Vir (Trg sv. Jurja)

Novi album Nede Ukraden ‘Terapija’ potražite u svim boljim prodavaonicma nosača zvuka!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.