Sergej Ćetković prvi put na CMC festivalu!

Jedan od najpopularnijih pop pjevača i najvećih romantika na regionalnoj glazbenoj sceni, Sergej Ćetković, nastupit će na svom prvom CMC festivalu u Vodicama, 10. lipnja! Na festivalu će izvesti veliki hit “Nek te ljubav dočeka” koji se nalazi na albumu “The Best of Collection”, objavljenom u nakladi Croatia Recordsa, 11. travnja 2017.

Sergej je ovom prekrasnom baladom ponovno pokazao zašto dotiče tisuće srca svojih obožavatelja koji godinama podržavaju njegov iskren i emotivan pristup životu i glazbi koju stvara. U pjesmi progovara o uzburkanim osjećajima koje u čovjeku potakne želja za okončanjem ljubavne priče. Pjesmu je napisao sam Sergej dok su aranžman osmislili Vladan Popović i Marko Milatović iz Popmark Studija BG. Video spot koji dočarava emociju pjesme, u produkciji Event Medie Beograd, na YouTube-u je pregledan preko 4 milijuna puta: https://youtu.be/MbHMGfLzniE

Sergej je krajem prošle godine dva puta napunio Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, a prošle je subote oduševio publiku u ispunjenoj osječkoj Gradskoj dvorani. Njegov zadnji studijski album “Moj svijet” bio je jedan od najprodavanijih albuma 2015. Godine.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.