Zabranjeno i tuđe je uvijek slađe, ekskluzivan duet Pirata i Nede Ukraden ‘Tuđe slađe’!

Stara izreka, kako je ‘tuđe, uvijek slađe’, dobila je novu dimenziju. Upravo takvu glazbenu priču, u glavnim su ulogama ispričali, popularni band Pirati, koji su na svoje, ali i zadovoljstvo brojne publike ugostili regionalnu glazbenu divu Nedu Ukraden.

Zajednički duet zavodljivog naslova ‘Tuđe slađe‘, samim je izlaskom osvojio glazbenu scenu, a zadovoljstvo suradnjom ne kriju Pirati, kao ni sama Neda, ‘Ostvarila nam se želja da imamo čast surađivati sa kraljicom estradnog neba Nedom Ukraden. Pjesmu prati i zanimljiv video spot, snimljen u jednom velikogoričkom hangaru, kako bi se dočarao radni ambijent i sam spot izgledao drugačije od ostalih. Za režiju i snimanje zaslužan je Dario Lepoglavec. Iza nas je već dvanaest singlova, a novom smo pjesmom odlučili upotpuniti i album koji je u pripremi’, kazali su dečki.

Zadovoljstvo suradnjom, ne krije ni jedinstvena Neda Ukraden. ‘Kada sam čula pjesmu, ni jednog trenutka nisam razmišljala hoću li pristati na duet, obzirom da mi se svidjela na prvo slušanje. Već sam bila upoznata sa radom dečki iz benda Pirati, obzirom da su jako popularni u Hrvatskoj. Nadam se kako će ljudi osjetiti dobru energiju, koja je vladala na snimanju i da će im se pjesma svidjeti.’

‘Tuđe slađe’ autorski u djelu teksta potpisuje poznati hit maker Miloš Roganović, koji je ujedno i autor Nedinih hitova poput ‘Terapija‘, ‘Kaldrma‘, ‘Spartanac’. Za glazbu je zaslužan Marko Đurašević Mahoni, zajedno sa Milošem Roganovićem, kao i za sam aranžman.

U duetu, te pravom ljetnom hitu Pirata i Nede Ukraden ‘Tuđe slađe‘ uživajte, slušajući na YouTube kanalu Pirati Officialhttps://youtu.be/vM0iQTAFNBg

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.