Foto: Dario Godič

Ajme ča je lipo! Neodoljiva Minea nam može raditi sve što hoće!

Mineini brojni obožavatelji sigurno će biti zadovoljni! Naime u manje od dva mjeseca izbacila je već drugi ljetni singl, pjesmu “U malenoj vali” koju je snimila sa svojim omiljenim “Garcia” bendom.

‘Moji fanovi me uvijek “špotaju” jer sam proteklih godina obično objavljivala samo jednu ili dvije pjesme godišnje, no ovaj put se nadam da ih nisam razočarala! Nakon pjesme “Doza rizika” koju sam objavila sredinom svibnja i s njom nastupila na CMC festivalu, odlučila sam se na suradnju s dečkima iz “Garcia” benda koje poznajem već jako dugo i koji me prate na svim mojim koncertima protekle dvije godine. Pjesmu “U malenoj vali” Zoki mi je otpjevao u kombiju, dok smo se vozili na koncert u Ljubljanu, i zaljubila sam se u nju na prvu! Baš je pogodio taj osjećaj kad’ s nekim koga voliš zbrišeš na more, u neku malu uvalu i uživaš daleko od svih problema. Tomica je napravio super aranžman, sjajno smo se zabavljali na snimanju i sad jedva čekam da i sama “zbrišem” na more! Cvrčci, pijesak, valovi, ništa drugo mi ne treba!’, kazala je prepuna dojmova vedra pjevačica, a kolege iz Garcia benda su joj odmah uzvratili komplimentima.

‘Mineu smo toliko predano mazali kremom po leđima da smo ju morali otkopavati iz pijeska! No šalu na stranu, svaki koncert i snimanje s Mineom nam je gušt jer je nevjerojatno pozitivna, uvijek nasmijana i sjajna pjevačica. A može nam raditi sve što hoće, neodoljiva je!’, kaže kroz smijeh autor glazbe i teksta “U malenoj vali” Zoran Mišolongin, o snimanju zajedničke pjesme.

A kako je lipo kad’ Minea i “Garcia” zapjevaju zajedno poslušajte na linku: https://youtu.be/o_dvB2J_2zM

Vesela Minea i ovo će ljeto provesti radno, preko tjedna uz “IN Magazin” koji ide cijelo ljeto, a vikendima na koncertima s Garciom diljem obale. Već idući vikend možete ih poslušati uživo u Yachting clubu u Zadru, tjedan dana kasnije Minea nastupa u Termama Tuhelj, a slijede koncerti u Dubrovniku, Istri, Sloveniji…

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.