Billy Andol – energični indie rock izravno iz Sarajeva! Poslušajte novi singl ”Balkon”!

Billy Andol, indie bend iz Sarajeva, videospotom za pjesmu „Balkon“ najavljuje svoj novi album „Linije“.

Bend se koncertno predstavio u cijeloj regiji posljednjih pet godina. Dosad su objavili dva albuma i trenutno najavljuju treći, ovog puta u izdanju Dallas Recordsa.

„Do ¨Linija¨ smo došli tako što smo otišli iz Sarajeva i u potpunoj izolaciji napravili demo albuma. Materijal koji smo snimili bio je dovoljan da nam osigura ugovor s velikim izdavačem. Najvažnije je da fenomenalno zvuči kada ga slušamo i sviramo nakon povratka u svakodnevnicu. Album „Linije“ u potpunosti predstavlja ono što je bend uvijek koncertno pružao.“ zadovoljno komentiraju članovi benda.

Pjesma „Balkon“ je prvi put uživo odsvirana u Domu sportova u Zagrebu kada je bend nastupio kao gost Dubioze kolektiv i od tog trenutka postala je favorit publike. Produkciju spota potpisuje „Klicker produkcija“ iz Sarajeva, dok je za izgled benda odgovorna grupa profesionalaca na čelu sa modnim dizajnerom Milanom Senićem.

Billy Andol definitivno je novo i zanimljivo ime glazbene scene na koje treba obratiti pažnju. Koncertno čvrsti i veoma energični, zasigurno su bend koji ne prestaje iznenađivati.

Videospot ”Balkon” pogledajte ovdje: http://youtu.be/_ly0ikVZc-A

 

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.