Darko Rundek predstavlja live spot za pjesmu “Ima ih”!

Album „Mostovi“ Rundek Cargo Trija nagrađen je 2016. godine Porinom za najbolji album alternativne glazbe, a Gonzov video-spot za pjesmu „Ima ih“ s tog albuma, dobio je Porina za najbolji video broj. Rundek & Ekipa su uvrstili ovu pjesmu u svoju slavljeničku turneju “Apocalypso Now”, čija je kulminacija bio prošlogodišnji koncert u zagrebačkom Domu Sportova.

Taj je koncert snimljen i mladi zagrebački snimatelj i režiser Aron Kovačić, bavi se realizacijom snimke kao posebnog izdanja. Iz njegove radionice izašao je live video-spot “Crni dusi”, a sada uoči koncerta Rundeka & Ekipe 23.11 u Tvornici kulture objavljujemo „Ima ih“ live. Možete ga pogledati na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=WCXN7YQF2ww

Tim povodom, Darko Rundek kaže: “Aronov je spot više od dobro montirane snimke koncertne izvedbe. Slobodno koristeći vizualne materijale Hrvoslave Brkušić, koji su bili dio spektakla, on nas uzbudljivo uvodi u svijet i smisao pjesme. Nadamo se da ćete u njemu uživati i da će biti dobra priprema za naš predstojeći koncert.”

Sredinom prošlog prosinca Rundek i njegov bend okupljen pod imenom Ekipa održali su jedan od najboljih domaćih koncerata 2017. napunivši Veliku dvoranu Doma sportova. Bilo je to finale turneje pred 7.000 fanova kojom se obilježavala važna obljetnica albuma «Apokalipso», a sada se ovaj mnogočlani bend sprema za pravi postapocalypsični nastup nazvan “Zvuk oluje” u preuređenom klubu u Šubićevoj.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.