• Foto: Privatni album Neda Ukraden
  • Foto: Privatni album Neda Ukraden

Deset tisuća posjetitelja na koncertu Nede Ukraden u Bugarskoj!

Glazbenica čija zvijezda ne blijedi, nastavlja oduševljavati, gdje god stigla. Pedeset godina karijere, koja je zlatnim slovima upisana u glazbenu povijest, jednostavno i nezaustavljivo ide dalje.

Neda Ukraden, u vikendu za nama održala je novi fenomenalni koncert, pred više od deset tisuća posjetitelja, u Bugarskoj, i još jednom dokazala kako njena glazba ne poznaje granice.

‘Beskrajno sam zahvalna što me bugarski narod toliko voli. Gdje god dođem, sjever, jug, zapad ili istok Bugarske, mali i veliki grad, uvijek sam primljena sa nevjerovatnom gostoljubivošću i uvažavanjem. Fascinira me ta količina ljubavi prema meni i mojim pjesmama, posebno mlađih generacija, prema mojim starijim pjesmama ‘Zora je’, ‘Šumi, šumi javore’ ili ‘Majko, majko’.’, kazala nam je Neda.

Koliko tamošnji stanovnici cijene Nedu i njenu glazbu, pokazalo se i ovoga puta, kada je gradonačelnik Svistova, grada na Dunavu, na sjeveru Bugarske, pjevačici na pozornici uručio i prigodni poklon. Sama Neda, nije krila, zadovoljstvo i sreću, a kakva je atmosfera vladala na gradskom Trgu u Svistovu, najbolje da se uvjerite sami u kratkom videu koji je podijelila putem svojih društvenih mreža https://www.facebook.com/13478192250/videos/1773445882777637/.

Uz ovu nevjerovatnu ljubav prema publici i koncertima, te stalnim putovanjima, Neda ima vremena i za rad u studiju. Ovoga puta, poručila je, kako uskoro priprema, novi, bombastični projekt, o kojem nam trenutno nije željela otkriti više detalja.

Do tada, u Nedinim najvećim hitovima možete uživati već 13.10., kada će novi koncert održati u slovenskom Kopru.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.