Foto: Vjeko Šunjić

Ekskluzivno – Ivana Marić ima najbolji ljetni recept bez kojega nećete moći niti jedan dan!

Čista pozitiva, zarazan osmijeh, vokal koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, kao ni stas, samo su neke od riječi koje na prvu opisuju Ivanu Marić.

Odličnim singlom ‘Nađi vremena za ljubav’, koji je osvajao vrhove top lista radijskog i televizijskog etera, Ivana je započela godinu, a ono što sada predstavlja prava je ljetna glazbena bomba.
Novom pjesmom ‘Jao meni’ o kojoj se već sada priča, Ivana je odlučila obilježiti ovo ljeto.

‘ ‘Jao meni’  su dvije riječi koje je svatko od nas izgovorio stotine puta i baš sam se zbog njih zakačila za ovu pjesmu. Toliko simpatično i jednostavno se sljubljuju tekst i glazba da sam jedva čekala uobličiti to svojim glasom. Mislim da pozitiva koju širi i koja se osjeća dok slušate ovu pjesmu će vas jednostavno natjerati da je slušate sve više! ‘, poručuje Ivana

Ujutro dok se vozite na posao, popodne kad se opuštate ili dok radite nešto sasvim drugo, jednostavno paše uz sve – ovim receptom Ivana preporučuje da uživate u novoj pjesmi.

Jednom rječju već sada je jasno kako je pred nama još jedan odličan ljetni hit, koji autorski kada je tekst u pitanju potpisuje Andrea Čubrić, dok je za glazbu, aranžman i produkciju zaslužan Ivan Škunca.

Simpatično, jednostavno, ljetno, lepršavo i zarazno; ovim riječima vas pozivamo da poslušate novu pjesmu Ivane Marić ‘Jao meni’ – https://youtu.be/U7B36OnC2Nw

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.