Foto: Mario Draušnik

Ivan Zak vlada eterom i priprema nova glazbena iznenađenja!

Kontinuirani rad na pjesmama ali i samome sebi itekako mu se isplatio. Ivan Zak jedan je od najkompletnijih kantautora i pjevača danas. Njegove skladbe, vladaju eterom i top listama, a posebno se to odnosi na posljednje dvije pjesme ‘Sama‘ i ‘Mala princeza‘ u kojima je Ivan promovirao, novi i još moderniji zvuk.

Dok obje skladbe na YouTubeu broje više od pet milijuna pregleda, o broju Ivanovih druženja s vjernom mu publikom, suvišno je i govoriti. Novi koncert sa slovenskim fanovima Ivan Zak zakazuje za 20.04. u Celju, u pivnici ‘Celjanka’.

Sigurno smo kako će se i za ovaj Ivanov nastup tražiti mjesto više, jer energija i atmosfera koja se doživi, teško se opisuje, a još teže zaboravlja. Nije stoga čudno da njegovi fanovi prelaze i stotine kilometara, kako bi uživali u hitovima, glasu ali i stasu svog idola, koji je tiha patnja brojnim pripadnicama ljepšeg spola.

Uza sve navedeno, Ivan pored rada u svojoj oazi mira i kreativnosti, studiju La Bamba, kroz tjedan, dva priprema i novi glazbeni poklon. O njemu trenutno nećemo previše otkrivati, ali pred Ivanovom je publikom novo iznenađenje, koje će obilježiti proljetne i ljetne mjesece.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.