Jakov Mađarić ‘uznemiriti’ će glazbenu scenu novom pjesmom ‘Ljubavi sam žedan ostao’!

Vrijeme je da upoznate izuzetno glazbeno nadarenog mladića Jakova Mađarića, koji će vas oduševiti svojim vokalom, dok će stasom zasigurno osvojiti pripradnice ljepšeg spola.

Simpatični dvadesettrogodišnjak, svoju veliku ljubav prema glazbi ne skriva, pa je na najbolji način odlučio zakoračiti na zvjezdano nebo, predstavivši novu pjesmu i video spot ‘Ljubavi sam žedan ostao’.

 ‘Cijela priča započela je krajem prošle godine, kada sam stupio u kontakt s Kristijanom Rahimovskim, autorom pjesme. Nakon prvog susreta, zakotrljala se priča, Kristijan je dobio inspiraciju, nazvao me i uz gitaru otpjevao pjesmu koja je na prvu ušla u uho i osvojila me već prvim taktovima.
Pronašao sam se u tekstu, kao što će se vjerujem, pronaći i svaki muškarac jer, svi mi imamo ili smo imali onu koja nas ‘vrti kao cijeli svijet’.‘, rekao je Jakov.

‘Ljubavi sam žedan ostao’, pjesma je za koju je Jakov od prvog trenutka znao kako će biti upravo njegova i ona sa kojom se želi predstaviti publici, te ih jednostavno zaraziti odličnom energijom koju nosi.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera. Lokacije za snimanje, pomno su birane, a protežu se duž grada Osijeka. Uz Jakova u spotu se pojavljuju i djevojke iz plesnog studija Shine Osijek. Ulogu one zbog koje u spotu ‘gubim’ glavu, odigrala je prelijepa Nina Dumenčić.

‘Bez obzira na to što nas djevojke ‘vrte oko maloga prsta’ mi muškarci ne odustajemo, ponekad smo ludi, pa čak i budale, ali budale koje su spremne učiniti tisuću i jednu neobičnu, ludu i nesvakidašnju stvar kako bi je osvojili, a neke od njih moći ćete vidjeti u spotu.’, istaknuo je Jakov.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.