Jasmin Stavros predstavlja novi album – ‘Duga je noć’!

Novi studijski album “Duga je noć” jednog od naših najboljih zabavljača, Jasmina Stavrosa od danas možete pronaći na svim glazbenim policama. Rijetko koja zabava prođe bez njegovih pjesama, a novi album donosi nam već prepoznatljiv zvuk kojeg Jasmin njeguje već godinama.

Album sadrži 12 pjesama od kojih su neke već poznate; „Vino nek se toči“, „Samo majka zna“ „Mare moja“ s kojom je ove godine nastupio na CMC festivalu u Vodicama, „Sretan Božić ljubavi“ i pjesma „Oči“ s kojom je nastupio na požeškom Aurea festu.

Da je Jasmin novom albumu posvetio puno pažnje i pomno birao pjesme koje će se na njemu naći, govori podatak da su na albumu radili sve redom autori koji su iznjedrili mnoge hitove za niz drugih izvođača. Tako se na albumu „Duga je noć“ nalaze pjesme koje su napisali: Rajko Dujmić, Nenad Ninčević, Mario Mihaljević, Dušan Bačić, Hrvoje Buva, Fayo i Fedor Boić.

Album je sniman u studiju Lupo Records i Empire Studiju. Aranžmane svih pjesama potpisuju Mario Mikšić, Bojan Dragojević, Fedor Boić, Natko Smoljan i Igor Ivanović.

Za glazbenu produkciju zaslužni su Ljubo Šeperić i Dušan Bačić, a grafički dizajn omota dolazi iz radionice Igora CC Kelčeca.

Paralelno s izlaskom albuma Jasmin Stavros snimio je i spot za naslovnu pjesmu „Duga je noć“. Spot je sniman u Jastrebarskom na lokacijama dvorac Erdödy i Pastuh Pubu, a možete ga pogledati na sljedećem linku: https://youtu.be/CpbsU-tqNbM

Glazbu pjesme „Duga je noć“ potpisuje Rajko Dujmić, tekst Nenad Ninčević, dok aranžman dolazi iz radionice Maria Mikšića.

U spotu sudjeluju grupa Naranča s Brača koji su inače i prateći sastav Jasmina Stavrosa na njegovim nastupima, te mlada glumica Sara Hdagha.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.