• Foto: PR Foto Kaliopi
  • Foto: PR Foto Kaliopi
  • Foto: PR Foto Kaliopi
  • Foto: PR Foto Kaliopi
  • Foto: PR Foto Kaliopi

Kaliopi i ‘Dona’ u Amsterdamu oduševile sve na koncertu ‘Eurovision in concert’

Nakon više nego uspješnog nastupa u Moskvi, makedonska glazbena diva, svoju je eurovizijsku promotivnu turneju nastavila u Nizozemskoj.

Kaliopi je tako boravila u Amsterdamu na poziv organizatora najvećeg eurovizijskog promotivnog događanja ‘Eurovision in concert’. Tijekom boravka Kaliopi je u predivnom zdanju ‘Vondel CS’ bila u fokusu brojnih novinarskih ekipa koje su u redu čekale na intervju. Za samo nekoliko sati Kaliopi je dala više od 35 intervjua, a svi prisutni bili su naročito oduševljeni njenom akustičnom izvedbom pjesme ‘Dona’ uz klavirsku pratnju.

Istu večer Kaliopi je nastupila u rasprodanoj dvorani ‘Melkweg’ pred zaista brojnom publikom. Oduševljenje fanova ESC mjerilo se jačinom pljeska i vriskova kada se Kaliopi pojavila na sceni.

‘Dona’ se u glas pjevala od prve do posljednje riječi, a mišljenje svih prisutnih, publike, novinara, ali i ostalih glazbenika je, da je Kaliopi pružila jednu od najboljih i najuvjerljivijih interpretacija večeri.

Do ovogodišnjeg Eurosonga u Stockholmu, još je malo vremena, a do tada Kaliopi i ‘Dona’ imaju još nekoliko važnih ‘stanica’ – Sofija, London i Tirana.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.