Foto: Hit Produkcija

Koncerti Marka Kutlića koji se ne propuštaju!

Obožavatelji su napokon došli na svoje. Najpoželjniji mladi glas i stas scene, krenuo je u akciju. Fanovi su s nestrpljenjem čekali koncertne nastupe Marka Kutlića. Glazbena karavana krenula je proteklog petka fenomenalnim nastupom u Murskoj Soboti.

Tamošnja publika počastila ga je odličnom atmosferom, pjesmom i čekanjem u redu za zajedničku fotografiju ili pak autogram. Marko im se odužio fenomenalnim i prije svega nezaboravnim koncertom. Iz prve se ruke vidjelo koliko uživa u interakciji sa publikom, jer to je, kako sam priznaje, ‘ona energija koja puni baterije, i nosi te naprijed da budeš sve bolji.’

Nakon prve koncertne postaje, Marko jedva čeka predstojeće nastupe, a oni stižu već ovoga tjedna. Tako će u njegovom iznimnom vokalu i bezgraničnoj energiji na pozornici, imati prilike uživati svi, koji posjete Advent u Zadru. Koncert će se održati u petak 14.12. na Trgu Petra Zoranića.

Sa mora, cijela ekipa seli se u unutrašnjost, gdje ih očekuje koncert u Glazbenom paviljonu u sklopu Adventa u Karlovcu 19.12., kao i nastup na posebnom božićnom koncertu u Lisinskom 21.12., gdje će Marko pjevati u društvu Tonyja Cetinskog, Nine Badrić, Massima, Vesne Pisarović, Jure Brkljača i Davida Temelkova.

14.12. Zadar, Advent, Trg Petra Zoranića
19.12. Karlovac, Advent, Glazbeni paviljon
21.12. Zagreb, Lisinski, Božićni koncert
31.12. Dubrovnik, Stradun

Sve ovo na neki je ‘način šećer na kraju’, Markovih najljepših trenutaka dosadašnje karijere, a na dosadašnja postignuća, može biti itekako ponosan. Njegove pjesme ‘Srce se spasilo‘, ‘Usne tvoje‘, ‘Sam protiv svih‘, ‘U kapi tvoje ljubavi‘ i aktualna uspješnica s kolegama iz Nove generacije ‘Božić dolazi‘, među najslušanijima su u radijskom eteru i zauzimaju vrhove najznačajnijih top lista. Upravo je skladba ‘Sam protiv svih‘, zahvaljujući glasovima fanova i zaljubljenika u domaću glazbu, ušla po drugi puta u izbor za hit godine, nagrade Cesarica, ali sada za hit prosinca.
Riječ je o nagradi publike za hit godine, a vi svoj glas možete dati online na cesarica.org, putem facebook stranice Cesarica i viber javnog profila.

Na kraju svega spomenutog, Marko tu nije stao. Svojim vrhunskim interpretacijama najljepših pjesama, i dalje iz tjedna u tjedan oduševljava na malim ekranima.

Dok čekamo nove koncerte uživajte u aktualnom hitu ‘U kapi tvoje ljubavihttps://youtu.be/PHK1OUZeB_c.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.