Foto: Matea Smolčić za Storybook

Koncertni raspored Tonyja Cetinskog!

Tony Cetinski, ostatak ljeta nastavlja u vrhunskom radnom ritmu.

Fantastična koncertna turneja #samoljubav, kojom je oduševio publiku diljem regije, u narednim se danima i tjednima, spektakularno nastavlja.

Legendarno Ušće u Beogradu, Tonyja i njegov bend, ugostit će već ovoga petka 23.08., u sklopu Music Week Festivala. Tjedan dana kasnije, 30.08. pjevati će na ovogodišnjem Špancirfestu u Varaždinu, dok je posljednji dan kolovoza 31.08., rezerviran za nastup u njegovom omiljenom Rovinju.

Predstojeću regionalnu seriju velikih koncerata, Tony i njegova vrijedna ekipa, zaokružiti će 19.09. kada će nastupiti u jednom od najdugovječnijih koncertnih prostora, ljubljanskim Križankama. Ulaznice za taj koncert su u prodaji, a možete ih nabaviti putem sustava eventim.si.

Koliki je Tonyjev rad i trud posljednjih godina, najbolje govori i činjenica, kako će krajem rujna turneja #samoljubav preseliti u Australiju.

Tako će ovu nezaboravnu glazbenu priču, po prvi puta podijeliti sa obožavateljima, 26.09. u Melbourneu, 28.09. Sydneyu te 29.09. u Perthu. Ulaznice za nastupe u Australiji također su već u prodaji.

Ne sumnjamo kako će prepun energije, ali i prije svega ljubavi, na svoj prepoznatljivi način, publici ponovno ponuditi ono najbolje od sebe, te ponovno potvrditi zašto je jedan od najvećih i najtraženijih glazbenika posljednjih desetljeća.

Trideset godina izvrsne karijere, obilježene bezbrojnim hitovima, među kojima je i aktualni ‘Svaka tvoja laž’, Tony savršeno pretvara u koncertni program, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Fantastično balansirajući pjesmama, i odličnim humorom, zadovoljava sve glazbene apetite.

Jedno je sigurno, predstojećim koncertima, turneja #samoljubav ispisati će neke nove stranice.

23.08. Beograd, Music Week Festival, Ušće

30.08. Varaždin, Špancirfest

31.08. Rovinj, Rovinjska noć

19.09. Ljubljana, Križanke

26.09. Melbourne, Victoria Holiday Eve

28.09. Sydney, Max Watts

29.09. Perth, Queen’s Birthday Eve

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.