Mladen Grdović sa grupom Twist off smjestio Dalmaciju u ‘centar svita’!

Iako mu je neslavno završio posjet Poljudu u kolovozu prošle godine,  Mladen Grdović zajedno sa članovima sve popularnijeg splitskog sastava Twist off ne prestaje veličati i pjevati o svojoj Dalmaciji. Novim singlom “Centar svita” koji će zasigurno postati nova dalmatinska,  a i  poljudska himna opjevao je rodnu Dalmaciju spojivši  Zadar sa Splitom.  Pjesma je ubrzo skočila na top liste  hrvatskih, posebno dalmatinskih  radio postaja, a oda rodnoj Dalmaciji zasigurno će mu ponovno donijeti počasno mjesto na Poljudu,  ako nigdje drugdje bar  u grlima navijača.

Inače autori ovog novog dalmatinskog hita su članovi sve popularnijeg splitskog banda Twist off koji su kroz ovu pjesmu izrazili ljubav prema zavičaju.

“Pjesmu smo posvetili ljudima i zavičaju u kojem živimo, iskreno i od srca. Pjesma je u veselom i raspoloženom tonu i željeli bi smo da se svaki čovjek može prepoznati u pjesmi i da barem na nekoliko minuta uljepšamo dan onome koji je sluša. Sretni smo i što je Mladen, legenda dalmatinske glazbe imao vremena da nam gostuje u pjesmi i da mu se pjesma svidjela”, rekao je Nikola Pažanin, član banda.

Za ovu pjesmu snimljen je i video spot u režiji poznatog splitskog redatelja Žare Batinovića.. Band Twist off postoje već nekoliko godina, a publika rado dolazi na njihove koncerte zbog energije, kvalitete i vrhunske zabave.

Pjesmu “Centar svita” pogledajte na slijedećem linku https://youtu.be/34OevaljpZM

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.