‘Mojih prvih 50’ – u prodaji su ulaznice za koncert Nede Ukraden u Lisinskom!

Velikim koncertnim spektaklom u zagrebačkom hramu glazbe Lisinskom, Neda Ukraden 19.03.2018. proslavit će 50 godina karijere. Prodaja ulaznica za ovaj po svemu, izniman glazbeni događaj već je počela, a fanovi svih generacija, od samog su početka pohrlili osigurati dragocjeni papir.

Koncert i proslava će prema najavama, biti nešto o čemu će se dugo pričati, a poznavajući Nedu i njen običaj da sve što radi, napravi u stilu najvećih svjetskih diva, očekuje nas rijetko viđen glazbeno scenski spektakl.

U samu organizaciju je uključen veliki broj Nedinih suradnika i prijatelja, a uz poznate glazbene goste koje ćemo vam tek otkriti, u Lisinskom vas očekuje vrhunska produkcija, brojne plesačice, izmjene kostima i naravno glavna zvijezda večeri Neda Ukraden.

‘Koncert koji će biti kruna mojih pedeset godina karijere, svakako je nastup u dvorani Vatroslav Lisinski, 19.03.2018.
Za Zagreb sam posebno vezana, jer je to grad u kojem sam snimila svoje najveće hitove, ostvarila suradnju sa najvećim autorima ovih prostora, ali i postigla najveće tiraže u diskografiji. Cijela ekipa vrijedno se sprema za koncert, a ja jedva čekam susret sa zagrebačkom publikom!’
.

Susret za pamćenje održat će se, kako smo i najavili ovdje http://hitportal.hr/zlatni-koncert-zlatni-jubilej-neda-ukraden-lisinskom-obiljezava-50-godina-karijere/, u ponedjeljak 19.03.2018. u 20:00 sati.

Biografiju glazbene dive i omiljene pjevačice cijele regije, kao i njene diskografske nagrade, teško je sažeti u nekoliko rečenica.

Glazbena priča počela je davne 1967., kada je snimila prvu pjesmu, a ostalo je zlatnim slovima upisano u povijest. Tijekom iznimno bogate karijere, na kakvoj bi joj mnogi pozavidjeli, Neda Ukraden osvojila je nebrojene nagrade za glazbenicu, hit ili album godine, a evergreen ‘Zora je’, preveden je na trinaest svjetskih jezika.

Pet desetljeća kasnije, Neda će, kako sama kaže, Mojih prvih 50, obilježiti spektaklom, kakav njena publika i zaslužuje.

Koncert zamišljen kao glazbeni putopis kroz vrijeme, koji će se održati 19.03.2018. u dvorani Vatroslava Lisinskog, večer je koju morate doživjeti.

Ulaznice za koncert Nede Ukraden, potražite na blagajnama Lisinskog ili putem sustava ulaznice.hr!

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.