Najbolja vikend glazbena pozivnica uz Tonyja Cetinskog u ulozi DJ-a, petak 04.09., Opatija, hotel Milenij!

Još jedan tjedan je iza nas, a pred nama vikend, koji je najbolje započeti uz glazbu. Upravo takvu pozivnicu za Vas ima Tony Cetinski!

‘Manjim koracima i samo pozitiva’, riječi su kojima se vodi Tony, u ovo vrijeme, kad je glazbena industrija, jedna od onih, koja još neko vrijeme neće doći u ‘stanje’ koje smo poznavali.

I, upravo potaknut time, Tony se odlučio za jedno neobično i nadasve zanimljivo iznenađenje, pojavivši se u novoj, staroj ulozi, DJ-a.

Terasa poznatog opatijskog hotela Milenij, tako je već jednom imala prilike ugostiti poznatog glazbenika u spomenutoj ulozi, a nastavak slijedi večeras od 20h na istoj lokaciji.

U ugodnom društvu vratite se u vrijeme osamdesetih i devedesetih godina, te uživajte u nekim od najvećih hitova, koje će za vas puštati Tony.

‘Sitnim koracima i pozitivno idemo naprijed usprkos vremenu u kojem živimo. Vraćam se svojoj prvoj ljubavi iz svoje mladosti, kada je glazba bila važna. Puštati ću glazbu koja me vraća u moje najbolje godine. Iz srca i duše, šaljem poruku ljubavi, tolerancije i vjere u pozitivan ishod čovječanstva.’, poručuje Tony

Na samom kraju, još jednom vas pozivamo, večeras od 20h na terasu hotela Milenij, da uživate u glazbi osamdesetih i devedesetih godina, uz DJ-a TonyC!

Svoj stol možete rezervirati na recepciji hotela Milenij ( +385 51 202 000 / hotel.milenij@amadriapark.com )

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.