Neda Ukraden posebnim videom zahvalila fanovima na spektaklu u Lisinskom i najavila koncertnu turneju po Kanadi!

Prigodnim videom jedinstvena Neda Ukraden na najbolji je mogući način zaokružila proslavu zlatnog glazbenog jubileja.

Najupečtaljivijim kadrovima rijetko viđenog glazbeno-scenskog spektakla, kojim je u Lisinskom proslavila 50 godina karijere, jedna od najtraženijih i najtiražnijih glazbenica, zahvalila je fanovima i svim prijateljima i suradnicima na potpori u ovom iznimnom projektu..

Podsjetimo, fantastičnim trosatnim koncertom, Neda Ukraden u potpunosti je ispunila očekivanja prepune i tjednima unaprijed rasprodane koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, ispisavši novu stranicu glazbene povijesti, koja će se teško nadmašiti i u budućnosti.

Čarobnu večer u Lisinskom i izniman događaj, koji je posvetila nedavno preminuloj majci, uz Nedu su oblježili i njeni gosti Željko Samardžić, Ivan Zak, članovi puhačkog orkestra Elvisa Bajramovića, gudačice Vortex strings, bend Pirati, Bojan Dragojević i Ana Vurcer te atraktivne plesačice Evolution.

Pedeset Nedinih godina na sceni, upotpunilo je pedeset iznimnih glazbenika na sceni Lisinskog, a kako je sve skupa izgledalo pogledajte u prigodnom videu https://youtu.be/zH7Ir8fBBFY

I ovim koncertom, pokazala je top formu, bezgraničnu energiju i iznimnu emociju. Nakon svega u istom tonu nastavlja i dalje nizajući glazbene uspjehe.

Ispred Nede Ukraden je velika turneja u Kanadi, gdje će koncerte održati u St. Nicolasu, Torontu, Calgaryu i Vancouver.

27.04. St. Nicolas, Macedonian hall Windsor

28.04. Toronto, Mississauga, Ontario, Anapolis Banquet Hall

04.05. Calgary, Hellenic Community Hall

05.05. Vancouver, Bonsor Banquet Hall Burnaby

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.