Nina Donelli i Tarapana Band „riješili“ problem Piranskog zaljeva

Nakon velikog hita „Ja sam na te ponosan“ s Matom Bulićem sve popularnija mlada grupa Tarapana Band predstavlja novi duet „Genijalno“ s aktualnom slovenskom pop zvijezdom Ninom Donelli.

Velika pozornica ovogodišnjeg CMC festivala bit će im idealna prilika, kažu, da radoznaloj publici svojim scenskim nastupom otkriju kako su svojom glazbenom i ljubavnom pričom ‘riješili’ politički problem Piranskog zaljeva.

– Pjesma obiluje motivima poput klape, rive i dobre pisme,  što ćemo vam dočarati i na samoj bini u Vodicama. Na samom snimanju spota bila je izvrsna energija i dobra zabava, tako da nam nije bilo teško snimati čak ni scene koje su na prvu, u najmanju ruku, bile avanturističke, poput snimanja na samom vlaku s pogledom na natpis “na vlastitu odgovornost” – kaže Frano Pehar, pjevač Tarapane.

‘Genijalno’ pogledajte na https://youtu.be/mE1MVjVEFJM

Zanimljivo je da je za kadrove koji su snimani na vagonu unajmljen čitav vlak i pruga samo za potrebe snimanja. Nina i Tarapana Band vozili su se na otvorenom vagonu, na vijaduktu visine preko 100 metara, vjetar je bio jak i bilo je vrlo rizično, jer na vlaku nije bilo nikakve ograde. Premda su snimanje odradili kao pravi filmski profesionalci, Nina kaže da joj nije bilo svejedno.

– Iako se u spotu vidi da je vrijeme sunčano, zapravo je bilo jako hladno, pogotovo kad smo snimali scene na otvorenom vagonu, na vlaku u pokretu kroz slovenske planine. Smrzla sam se kao nikad u životu, a priznajem da sam se i smrzla od straha. Znam da u spotu izgleda atraktivno kad netko skače po vlaku dok juri, a mene je totalno uhvatila panika da ne padnem – priznaje Nina koja će ovo snimanje pamtiti cijeli život. No, strah je razbio Frano, i to čašicom domaće rakije!

– Cijeli život živim zdravo, uopće ne pijem, eventualno gutljaj ili dva šampanjca za Novu godinu ili rođendan, a na ovom snimanju sam prvi puta i okusila rakiju. Frano me nagovorio da ‘drmnem’ neku njegovu hercegovačku ljutu. Grozan mi je to osjećaj, ali očito sam ‘drmnula’ dosta jer mi se vrlo brzo vratilo raspoloženje i uspješno smo završili snimanje – sa smiješkom će Nina.

-Posebnost ove ljubavne glazbene priče jest i da je najveći dio spota sniman u Piranskom zaljevu, pa se slobodno može reći i kako su Nina Donelli i Tarapana band na svoj poseban način riješili goruće pitanje između dviju zemalja te ljubavlju i pjesmom pomirili Sloveniju i Hrvatsku, kaže autor pjesme Dušan Bačić.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.