Nova emotivna balada klape Rišpet ‘Bojim se’, osvaja na prvo slušanje!

Glazbenici koji definitivno zlatnim slovima pišu povijest kada je u pitanju klapska pjesma, svakako je klapa Rišpet. Uvijek originalna splitska ekipa, još jednom će zabljesnuti u punom sjaju, a sve će vam biti jasnije, kada poslušate njihov novi glazbeni adut.

Bojim se‘ nova je perjanica iz kreativne radionice klape Rišpet. Kao i svaki puta dosada, Pero Kozomara zaslužan je glazbu na tekst Željka Krznarića. Sve je u aranžman ‘upakirao’ je Leo Škaro.

‘Nisam siguran jesam li previše subjektivan oko ove pjesme, zaista je jako volim. Govori o neizmjernoj ljubavi muškarca i žene – tematika ovako može zvučati i pomalo banalno, no pjesma joj pristupa na jedan autentičan te iskren način.’, poručio je ovom prigodom skladatelj i osnivač klape Pero Kozomara.

Nakon dueta s Doris Dragović ‘Jedina jubav moga života‘, ‘Kucaj srca tvoga‘, ‘Kad iman tebe‘ ili ‘Šta mi ljube oćeš kazat‘, ekipa iz Rišpeta, nastavlja glazbeni niz s predivnom baladom.

‘Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo ponajbolja pjesma klape Rišpet do sada. Jako je emotivna i iskrena, pisana iz duše’, istaknuo je Kozomara.

Osim što će vas osvojiti glazbom i tekstom, video spot za novu pjesmu ‘Bojim se’, očarava i predivnim morskim kadrovima. Kako sve skupa izgleda i zvuči, najbolje da se uvjerite sami na YouTube linku https://youtu.be/AoKTYonnATQ

Podsjetimo kako je klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala svoj aktualni album naziva “Reći ćeš mi fala” koji je postigao zavidnu prodaju, te se još uvijek nalazi u topu 30 najprodavanijih domaćih albuma.

Novi singl ‘Bojim se’ kao i ostale uspješnice imate prigode poslušati na koncertima:
10.11. Slovenija, Koper
07.12. Slovenija, Ljubljana, Stožice
13.12. Hrvatska, Vodice, event
16.12. Slovenija, Slovenske Konjice
29.12. Slovenija, Medvode
01.01.2019. Hrvatska, Dubrovnik, Stradun

Foto: Pero Kozomara

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.