Oda domovini iz glazbenog pera Josipa Ivančića i Mate Bulića, poslušajte ‘Na livade rosa pala’!

Glazbeni ljubimci naših iseljenika, kralj dijaspore Mate Bulić i njegov nasljednik Josip Ivančić prvi su put zajedno ušli u studio i otpjevali, kažu, odu domovini, ‘Na livade rosa pala‘.

Ovaj dugoočekivani duet za njih su napisali dugogodišnji prijatelj, splitski hit mejker Neno Ninčević i njegov suradnik Miro Buljan. Dvojica domoljubnih pjevača već godinama se susreću na koncertima, a još uvijek nemaju zajedničku pjesmu. Nedavno su se svi okupili, i odlučili odmah to promijeniti. U samo dva dana snimili su pjesmu, a zatim i spot.

‘Kad čujete ovako moćan tekst, srce vam zaigra i nema nikakve sumnje da takvu pjesmu treba odmah snimiti jer vam je može uzeti netko drugi ili, ne daj Bože, da stoji u nečijoj ladici. Josip je dobar pjevač i humanitarac, sjajno radi, a ja volim podržavati takve ljude.’, istaknuo je Mate Bulić.

Njegov nasljednik Josip, koji s Matom dijeli identične stavove prema zavičaju i domovini, ističe kako ga žalosti, što je velik broj njegovih prijatelja u potrazi za boljim životom odselio.

‘Siguran sam da svaki od njih osjeća veliku želju za povratkom u Hrvatsku, ali da su ih teške materijalne okolnosti odvele u svijet. U dijaspori se naši iseljenici često okupljaju na istim mjestima, a glazba je upravo ta koja ih okuplja i podsjeća na domovinu.’, kazao je Josip.

Ova dvojica najtraženijih glazbenika u dijaspori često su se sretala na koncertima i humanitarnim nastupima, a za novu zajedničku pjesmu ‘Na livade rosa pala‘, uvjereni su kako će biti veliki hit, te da će je vrlo skoro zajedno zapjevati na nekom koncertu.

Kako zvuči posveta domovini u izvedbi Josipa Ivančića I Mate Bulića, poslušajte na https://youtu.be/8GdqHGWsT7w

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.