Foto: Mare Milin

Remasterirano izdanje “Čovječe ne ljuti se” Tram 11 ekskluzivno na Deezeru!

Povodom dvadesete obljetnice rada izdavačke kuće Menart u Hrvatskoj i velikog koncerta Tram 11 u Domu sportova 11. studenog, objavljeno je i remasterirano izdanje kultnog albuma „Čovječe ne ljuti se“.  Na albumu su gostovali El Bahattee, Phat Phillie, Major League Figures i Bolesna braća.

Isti sadržava i bonus CD s demo snimkama na kojima su im se pridružili Koolade, Nered i Stoka…

Fizičko izdanje albuma izlazi 6. listopada zajedno s dvostrukim vinilom, a od danas ga možete slušati ekskluzivno na Deezeru http://www.deezer.com/hr/album/49008652

Ostalo je nešto manje od mjesec i pol dana do velikog povratničkog koncerta Tram 11 koji će nas vratiti u slavne dane hip-hopa u Hrvatskoj. Točnije u kasne devedesete kada se u Hrvatskoj dogodila velika hip-hop eksplozija.

Među veteranima svakako treba istaknuti Targeta i Generala Wooa iz slavnog dvojca. Uz njihov prvi, a možemo reći i kultni album „Čovječe ne ljuti se” kojeg je originalno izdao Menart 1999.godine, odrasle su generacije, a teme koje su odrepali mogu se bez truda preslikati i danas.

Rasprodani koncert 11. studenog u velikoj dvorani Doma sportova ujedno je i najbrže rasprodani dvoranski koncert nekog domaćeg izvođača u modernoj glazbenoj povijesti.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.