Sandi Cenov postao automehaničar, jer kako kaže ‘Dođe mi’!

Više od 25 godina uspješne glazbene karijere, Sandi Cenov odlučio je zamijeniti svakodnevnim poslom, automehaničara.

Svi Sandijevi fanovi neće ostati razočarani, jer ne odustaje od glazbe, već je spojio svoje dvije velike ljubavi, glazbu, te automobile i motocikle. Ipak, nije riječ o stalnom poslu, a alata se prihvatio za potrebe snimanja video spota za novu pjesmuDođe mi‘.

Istovremeno je to i svojevrsna posveta njegovom velikom hitu ‘U tvojim mislima’ koji je snimio prije dvadeset i pet godina, a gdje se u spotu, također pojavio u ulozi automehaničara. Mnogi se sjećaju scene, kada se iz automehaničara pretvara u zavodnika na motoru, a taj glas prati ga i danas.

Autor nekih od najljepših ljubavnih stihova na sceni, na sve se ipak smije i uživa u novoj pjesmi, koja je nešto drugačija od njegovog uobičajenog glazbenog opusa. ‘Nakon dugo vremena snimio sam brzu pjesmu jer sam osjetio da želim ljude rasplesati i širiti optimizam u ove tmurne dane. Zimi se obično stvaraju balade, ali sam baš suprotno smatrao da je uvijek pravo vrijeme za veselu i dobru pjesmu, koja podiže raspoloženje. Pustite stoga ‘Dođe mi’ i zaboravite brige i probleme!’, ističe Sandi.

Kako je pjesma brza i energična, Sandi je u spotu prikazao i zavidno plesačko umijeće, a još jednom se potvrdilo ‘što stariji, to bolji’, u ovom slučaju privlačniji.

Atraktivan video u režiji Josipa Šomođija, Denisa Miloša i Luke Matkovića posebnim su učinili su luksuzni brzi automobili, a kako sve skupa izgleda pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/3RctcQZyBrs

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.