Sjajnim prvim singlom “Oboji me” mladi splitski bend The Splitters najavljuje prvi album na hrvatskom jeziku!

The Splitters, relativno novo ime na hrvatskoj glazbenoj sceni, predstavljaju novi singl kojim najavljuju i novi studijski album, prvi na hrvatskom jeziku. Ovo je ujedno i početak suradnje s izdavačkom kućom Croatia Records za koju je bend potpisao ekskluzivan ugovor. Da je riječ o odličnim glazbenicima potvrđuje činjenica kako cijeli bend potpisuje glazbu, tekst i aranžman. Pjesmu su snimali u tonskom studiju Deva-Split, a mix i mastering radio je Goran Martinac iz Croatia Records studija. Ukupno više o pet minuta odličnog energičnog rock zvuka ispunjenog sjajnim gitarskim riffom i solažom, te prodornim bubnjevima.

Spot u 4K tehnologiji za koji je režiju, montažu, scenarij i snimanje radio Milan Latković, pogledajte na https://youtu.be/NK8vAMRw4MQ

Novi singl The Splitters će premijerno izvesti u svojem rodnom gradu već ove subote u Circusu gdje ćete se moći uvjeriti u njihov potencijal. Struka ih je već primijetila te su pobjednici WHF festivala i Rock festivala Pajo, a finalisti su festivala autorskih bendova ST-art. Bendovsku četvorku čine Josip Senta (bas i vokal), Marko Komić (solo gitara), Petar Senta (ritam gitara i vokal) i Antonio Komić (bubnjevi).

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.