Foto: Boris Kovacev / CROPIX

Tony Cetinski i dalje je neprikosnoveni broj jedan, HR top 40!

Tony Cetinski svom aktualnom hitu ‘General bez činova‘, svaki tjedan pridodaje novo priznanje na ramenu. Tako je naslušanija pjesma radijskog etera, ponovno broj jedan nacionalne top liste HR top 40.

General bez činova‘ uspjehe niže iz tjedna u tjedan, a dolazi sa novog Tonyjevog, i dalje najprodavanijeg albumaKao u snu‘,  koji u izdanju Hit Recordsa donosi šesnaest pjesama, sve odreda hitove.

Uz već objavljene singlove ‘Laku noć’, ‘Nemam sreće s tobom’ i naslovnu ‘Kao u snu’, svojevrsni bonus albuma su akustična verzija naslovne pjesme, te dva poznata dueta ‘Zabluda’ sa Željkom Joksimovićem i ‘Tugo moja’ sa Jacquesom Houdekom. Od ostalih pjesama posebno se ističe ‘Ja ne znam nikog boljeg od tebe‘ legendarnog Miroslava Rusa.

Ni sam Tony, ne krije zadovoljstvo postignutim, ‘Velika je stvar kada i najmanji pomak u smislu kvalitete produkcije, aranžmana ili stihova bivaju tako lijepo prihvaćeni, jer i ja volim pomake i izlaske iz komfor zone u glazbi. Hvala svima koji ste uz mene i moj tim. Generalu sa vama ne fale činovi. Voli vas sve.’

Svoju zahvalnost obožavateljima, pokazuje na najbolji mogući način na koncertima, koji su pravi doživljaj. Svaki novi Tonyjev nastup, priča je za sebe koju treba poslušati i doživjeti. Prvu prigodu imate već ove subote 09.06. u Brežicama,

09.06. Brežice, Športna dvorana, Slovenija
21.06. Rovinj, plaža Porton Biondi (Rovinj Summer Music Festival)
27.07. Opatija, Ljetna pozornica

Novi album Tonyja Cetinskog ‘Kao u snu’ potražite u svim prodavaonicama nosača zvuka, u prodavaonicama dm-a, te online na hitmusicbox, http://www.hitmusicbox.com/albumi-detalji-8741.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.