Trilogija ITD banda osvaja top liste!

Drugi dio video trilogije iz glazbenog pera Miroslava Rusa i njegovog ITD band-a, ‘Proljeće‘, sve više osvaja.

Video spot za novu pjesmu https://youtu.be/Wz4UV2SguYE, koji je svojevrsni nastavak prethodnog singla ‘Plesač na žici‘, na YouTubeu bilježi gotovo pola milijuna pregleda.

Proljeće‘ i ‘Plesač na žici‘, u kratkom su roku osvojili struku, ali prvenstveno slušatelje, i drže visoka mjesta na top listama.

Proljeće‘ je nova pjesma i video spot, velikog benda, koji se napokon vratio na osiromašenu rock scenu. Spot je sniman na atraktivnim lokacijama u Topuskom i Zagrebu. Glavnu mušku ulogu ponovno je odigrao Tin Rožman, dok je djevojku u spotu, kako je scenarijom zamislio sam Rus, odlično utjelovila Antonia Ćosić.

‘Riječ je o istinskoj trilogiji. Tri spota s istim glumcem, koji pričaju priču, o mom i životu ITD band-a. To je svojevrsna posveta, nekim mojim pogledima na svijet’, istaknuo je ovom prigodom Rus.

I ova pjesma nastavlja poznati Rusov autorski rukopis, prepoznatljiv sve ove godine u mnogim uspješnicama ITD banda, ali i brojnih drugih pjevača.

Kako zvuči i izgleda ‘Proljeće‘, u zamisli i izvedbi ITD band-a i Miroslava Rusa, poslušajte i pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/Wz4UV2SguYE

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.