• Foto: Bojan Lutring
  • Foto: Bojan Lutring

Oni zvuče kao prava ABBA-autentična izvedba oduševila rasprodan Metropolis!

Muški dio banda čine Branko Fućak -pjevač i kompozitor iz Rijeke, koji je skladao i sudjelovao na svim velikim hrvatskim festivalima zabavne glazbe, a uz njega i Aleksandar Valenčić, kompozitor, aranžer i glazbeni producent  koji je aranžirao 6 pjesama za „Eurosong“, i to za predstavnicu Hrvatske (2003.), Bosne i Hercegovine (2005.), dvaput za Sloveniju (2007. i 2009.) i dvaput za Portugal (2008. i 2012.).

Ova hvalevrijedna  grupa  osim što rastura po Europi, nastupala je i na na zimskim Olimpijskim igrama – Sestriere 2006. Razlog popularnosti je i njihova posebna pažnja posvećena je autentičnosti zvuka i izvedbe vodećih i pratećih vokala, te njihovim aranžmanima razrađenim u detalje po kojima je ABBA toliko poznata. Slušatelji prilikom koncerta često izjavljuju kako, zatvorivši oči, imaju osjećaj kao da slušaju „pravu ABBA-u“.

Takav osjećaj imala je i publika u Metropolisu koja ih je vriskom i dugim pljeskom zvala po nekoliko puta na bis. A da su pravi majstori ABBA izvedbe, riječka Abazzia pokazala je i na bisu dodatnim kratkim presjekom popularnih ABBA hitova otpjevavši ih zajedno sa publikom u glas.

Riječki band Abbazia po prvi puta nastupao je pred zagrebačkom publikom. Iako već imaju veliko iskustvo na stranim pozornicama i turističkim destinacijama, Riječani su bili oduševljeni  zagrebačkom publikom. Nakon njihovog nastupa sve prisutne je dodatno zapalio DJ Sammy koji je rasplesao publiku do stitnih sati, a kakva je rasprodana plesna plesna večer pogodila novozagrebački Metropolis klub pogledajte u galeriji u prilogu, koja će vas pozvati da sljedeći puta vi budete winner i ne propustite jedan od najboljih provoda u Zagrebu .

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.