Foto: Petar Glebov

Dan koji obožavateljice s nestrpljenjem očekuju, ‘Dan žena’ uz Ivana Zaka u Pazinu!

Prvi finalist izbora za glazbenu nagradu publike za hit godine Cesarica, sa pjesmom ‘Da si tu‘, Ivan Zak, nastavlja u svom uobičajenom radnom ritmu.

Kada kažemo uobičajenom, to znači, red interakcije s publikom, odlični koncerti, rad na novim pjesmama, sve ono što jednog glazbenika i skladatelja čini zadovoljnim i ispunjenim.

Iako svojom skromnošću i pristupačnošću ne odaje takav dojam, Ivanu je upravo odnos s publikom uvijek bio najbitniji. Rasplesani i raspjevani fanovi tijekom nastupa, te zadovoljna i nasmijana lica nakon koncerata, njegova su najveća nagrada. Istodobno se on sam, energičnim nastupima prepunim uzavrele atmosfere i euforije, nastoji odužiti publici koja za njegove koncerte, gdje god došao, redovito traži ulaznicu više.

Nastupao pred tisuću ili 20 tisuća ljudi, kao na koncertu za pamćenje u Areni Zagreb, uvijek ulaže posljednji atom kako bi fanovi bili zadovoljni. Ne sumnjamo kako će ista slika biti i na nastupima pred nama, sutra 24.02. u clubu Twins u slovenskom Celju ili za dva tjedna, 09.03. u klubu Spartacus u Murskoj Soboti, te posebno 10.03., kada će u Novoj dvorani u Pazinu s posebnim žarom pjevati damama, jer riječ je o koncertu podom ‘Dana žena’.

24.02. Slovenija, Celje (Club Twins)

09.03. Slovenija, Murska Sobota, klub Spartacus

10.03. Hrvatska, Pazin, Nova dvorana Pazin

Vruhnski glazbeni doživljaj i provod, razlog su da je Ivanov koncertni raspored izuzetno gust, te da je jedan od najtraženijih pjevača.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.