Foto: Hit Produkcija

Ostavljeni Leo novom pjesmom ispričao tužnu ljubavnu priču!

U današnjem užurbanom vremenu u kojem živimo, prepunom raznih informacija, uvijek je lijepo čuti, čistu ljubavnu pjesmu, protkanu iskrenom emocijom, koja neobranjivo osvaja kao i njegov glas.

Leo, koji je godinama konstanta zabavne i romantične glazbe, jedan od najljepših muških vokala i vječiti zaljubljenik u ljubav, o kojoj govore i njegove pjesme, na čemu je izgradio svoj status velikog pjevača sa sjajnim i iskrenim pjesmama, koje pričaju životne priče, predstavlja novu pjesmuTi me ostavljaš‘.

 

Pjesma je, otkrio nam je Leo, rezultat druženja u njegovoj oazi mira i opuštanja Brtonigli, ‘Fayo koji je autor teksta, imao je zanimljivu ideju, neke natuknice, koje je uz domaći istarski Teran, polako oblikovao u predivan tekst, kojeg sam ja odmah pretakao u melodiju i nije nam puno trebalo, da se rodi ova prelijepa pjesma. Nakon nekoliko dana, otišli smo u Trst, kod mog dragog prijatelja i suradnika Amira Karalića, autora aranžmana i glazbenog producenta, koji je pjesmi dao poseban mediteranski šarm, svojim odličnim aranžmanom i produkcijom. Nadam se, da će se svidjeti mojoj dragoj vjernoj publici, a ujedno privući neke nove ljude u ovu moju veliku obitelj.’

U pjesmi ‘Ti me ostavljaš‘ koja bi uskoro trebala dobiti i svoj pripadajući video spot, možete uživati na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/nxYC6E2Yvuw.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.