DJ Darius i Laura Mjeda, spremni osvojiti ljeto pjesmom ‘Trebam te’!

Dvojac koji nas je već oduševio, ponovno je tu! DJ Darius i Laura Mjeda spremni su dodatno podignuti temperaturu ovog ljeta.

Trebam te, naziv je njihove nove, treće po redu pjesme koja dolazi nakon hvaljenih uspješnica ‘Sve što želim’i ‘Sreća je u nama’,kojima su osvojili radijski eter i oduševili slušatelje.

Kao i u proteklim slučajevima, krivac za novu stvar je njihova opipljiva ‘kemija’ i kombinacija Dariusove ljubavi prema ovoj vrsti glazbe i Laurinog vokala.

‘Elektro pop i ovoga je puta dominantan zvuk, čime naravno dajemo naglasak na modernom i energičnom. Nadam se da smo uspjeli i da će se svima svidjeti crta svjetske produkcije, koja će osvježiti ljeto pred nama.’, istaknuo je Darius.

Simpatična Laura, i ovoga puta potpisuje tekst, dok je zajedno s Dariusom pravim imenom Dario Sliško, zaslužna za glazbu. Darius je glavni ‘krivac’ za produkciju, a aranžman je rezultat suradnje sa Tomislavom Horvatinovićem iz NEXUS produkcije.

‘Kada surađujete s Dariusom, inspiracije vam jednostavno ne nedostaje. Tako je bilo i ovoga puta i priznajem kako sam apsolutno ponovno uživala. Nadam se kako će se i ova nova pjesma svidjeti slušateljima.’, poručila je Laura.

‘Trebam te’ poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa – https://youtu.be/dgNXjsnf_hQ

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.