Novom pjesmom ‘Zagreb’, ITD band završio glazbenu trilogiju!

Ne diraj ono što nisi gradio, ne čupaj ono što nisi sadio, a sve što stvoriš zvat ću po tebi i to ti nikada uzeo ne bi. Poruka je ovo ITD band-a, koji je unatoč svemu ovih dana, predstavio novu pjesmu i video spotZagreb‘. Njome se ujedno završava njihova glazbena trilogija, započeta hitovima ‘Plesač na žici‘ i ‘Proljeće‘.

‘Zaštitni znak’ ITD-a Miroslav Rus i prvi pjevač Brane Bekić i dalje su vjerni prepoznatljivom zvuku, žestoki, rokerski i angažirani u tekstovima.

Ili kako bi ovom prigodom rekao Miroslav Rus, dobri stari, dobri novi ITD band, ‘Zagreb je bio i ostao moja najveća ljubav, moj rodni grad, moja inspiracija. Razumjet će me svi, koji mogu i znaju voljeti mjesta svoga odrastanja. Voljeti svoj grad ne znači ne voljeti druga mjesta, kao što ni tražiti minimalno poštivanje svoga grada, ne znači imati išta protiv drugih. I upravo u tome, je bit ove pjesme. Nerviraju me oni koji to ne čine, a još više oni koje vrijeđa kada im se to kaže.

Dakle poštivaj Zagreb kao i onaj grad iz kojega jesi i ništa više, a ja ću to svakako učiniti i za mjesto tvoga rođenja. Sve dalje je povijest, a iz nje sam eto vratio ITD band, sa predzadnjim singlom prije petog albuma. Tko voli nek’ izvoli!’, poručio je ovom prigodom Rus.

Kao i pjesma, video spot iza kojeg stoji ekipa Hit Produkcije, svojevrsna je razglednica Zagreba, koja ostaje kao zapis jednog vremena.

Zagreb‘ pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/hVJpEYEeKz4

Za sve vas, koji ste možda propustili, cjelokupnu glazbenu trilogiju ITD band-a i Miroslava Rusa, ‘Plesač na žici‘, ‘Proljeće‘ i sada ‘Zagreb’ poslušajte i pogledajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/xmKS9gpCFNU, https://youtu.be/Wz4UV2SguYEhttps://youtu.be/hVJpEYEeKz4Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.