Florence + the Machine predstavili novu pjesmu i video!

Skupina Florence + the Machine predstavlja novu pjesmu s iščekivanog albuma „High As Hope“, koji nam stiže 29. lipnja! Naslova „Big God“, pjesma je dostupna u radijskom eteru te putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih platformi, a objavljen je i video https://youtu.be/_kIrRooQwuk

Big God“ produkcijski potpisuju Florence Welch i Emilie Haynie, autorski pečat ostavio je Jamie XX, a u njenom kreiranju je sudjelovao i jazz glazbenik Kamasi Washington. Pjesmu prati i videospot, koji redateljski potpisuje Autumn De Wilde, a nakon premijere na Apple Musicu, video je od danas dostupan i putem službenog YouTube Vevo kanala skupine: https://umhr.lnk.to/fatmbiggod/youtube.

Za Florence + the Machine ovo je treća po redu pjesma koju nam predstavljaju s novog studijskog izdanja – kao prvi materijal novijeg datuma predstavljena je pjesma „Sky Full Of Song“, a zatim je uslijedila i objava službenog najavnog singla novog albuma, pjesma „Hunger“. Album „High As Hope“ bit će objavljen u petak, 29. lipnja, a hrvatskoj publici su dostupne digitalne prednarudžbe, putem Google Play servisa: https://umhr.lnk.to/FATMhighashope.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.