Foto: Promo

Josipa Lisac snimila spot za pjesmu ‘Tu’!

Jučer je u studiju Alfa filma u Adamovcu naša pjevačka diva Josipa Lisac snimala spot za aktualnu pjesmu “Tu”. Unatoč gotovo nesnosnim vrućinama, Josipa je strpljivo odgovarala na brojna medijska pitanja o svom novom singlu te planovima za ovo ljeto.

Singl “Tu” objavljen je prije nešto manje od mjesec dana i to nakon šest godina od njenog zadnjeg studijskog albuma “Živim po svome”. Pjesmu autorski potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Aleksandar Antić.

“Ne znam zašto bih se žurila s izdavanjem singla. Objaviti jednu pjesmu pa onda odmah nakon 6-7 mjeseci drugu? Nisam tog svjetonazora i smatram da pjesma treba trajati. Treba joj dati prostora kao i publici da je shvati i prihvati”, objasnila je Josipa.

Redatelj spota “Tu” je Zoran Pezo koji će s ekipom Plavog filma napraviti spot prema Josipinoj zamisli, a da ideja nije jednostavna ponovo nam je objasnila je Josipa:

“S Pezom i njegovom ekipom sam već radila na dva spota “Kao mir” i “Živim po svome” i sviđa mi se što razmišljaju na filmski način. Iako se sad to ne vidi, ovo će biti jedna filmska priča. Doduše izabrali smo jedan od najtoplijih dana za snimanje, ali nadam se da nas to neće omesti u našem naumu. Jedva čekam vidjeti kako će ispasti final.”

Tijekom ljeta, Josipu se može vidjeti i čuti na koncertima u ovim gradovima:

18.7. Metlika
24.7. Celje
2.8. Bled
7.8. Zadar
16.8.Herceg etno selo
5.9. Nikšić

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.