Foto: Filip Brala

Jure Brkljača novom pjesmom pristaje na sve!

Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i Jure Brkljača.

Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je singlom ‘Druga strana‘, a novom pjesmom udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad.

Pristani na sve‘ skladba u izdanju Hit Recordsa, sigurno će dodatno povećati ionako respektabilnu brojku Jurinih obožavatelje, posebno obožavateljica. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila.

LINKOVI ZA PREUZIMANJE PJESME ‘PPRISTANI NA SVE’:
WAVE
http://baza.hitmusicbox.com/storage/audio/HRA231700057.wav

MP3
http://baza.hitmusicbox.com/storage/audio/HRA231700057_Hit%20Records.mp3

ISRC Kod HRA231700057
P&C Hit Records 2013

Nova balada, nastavlja glazbenu priču započetu singlom ‘Druga strana’, otkrio nam je Jure, koji potpisuje glazbu i tekst., ‘Pristani na sve’ pjesma je kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Skladba nastavlja temu prethodne moje pjesme ‘Druga strana’. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim najavljujem buduću suradnju. Miroslav Rus prepoznao je ‘Pristani na sve’, i moj autorski rad, doveo me u svoj tim i dao mi uvjete, te radnu atmosferu koju sam najviše i trebao.’, istaknuo je Jure.

Dok čekamo video spot koji je u pripremi, ‘Pristani na sve‘ poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa https://youtu.be/wK3PeT2fBEo

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.