Klapa Rišpet u otkačenom izdanju s pjesmom ‘Kucaj srca tvoga’!

Fenomenalna i uvijek originalna klapska ekipa i ovoga je puta pogodila. Klapa Rišpet i Pero Kozomara s prvim danima ljeta predstavili su novu pjesmu i video spot.

Kucaj srca tvoga‘ stiže nakon odličnog dueta s glazbenom divom Doris Dragović ‘Jedina jubav moga života’, a sada su svim fanovima pripremili nešto sasvim drugačije.

Riječ je o brzoj, veseloj i ‘otkačenoj’ dalmatinskoj pjesmi, skladatelja Pere Kozomare za koji je tekst napisala Natalija Tafra Bazina, s kojom će Rišpet, za nekoliko dana, točnije 30.06., nastupiti na Prokurativama, na Splitskom festivalu.

Kozomara se ovaj put odlučio za veselu, plesnu pjesmu koju će Rišpet uvrstiti u svoj repertoar,

“Nakon pet laganih festivalskih skladbi Rišpeta, lani smo polučili odličan uspjeh poletnom i zabavnom ‘Šta mi ljube oćeš kazat‘ koja je fenomenalno prihvaćena na svim našim koncertima, pregledana na YouTubeu preko 3.000.000 puta, te je na jedan način postala i naš zaštitni znak pa smo odlučili i ovoga ljeta razveseliti publiku veselijom skladbom, uz koju možete zaplesati i opustiti se.

U genijalnom spotu koji je režirao naš Marin Čoko postigli smo djelić atmosfere dalmatinskih kultnih serija – pa u šali priču iz spota nazivamo ‘Malim mistom klape Rišpet’.“

Kucaj srca tvoga‘ pogledajte na https://youtu.be/ZdUf9MBqafo

Klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala je posljednji album naziva “Reći ćeš mi fala” koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi u topu 30 najprodavanijih domaćih albuma.

Rišpet i u ovim vrućim ljetnim danima ima izuzetno gust koncertni raspored. U nastupima klape predvođene legendarnim frontmenom Ivom Amulićem, sve generacije mogu uživati na sljedećim lokacijama:

07.07. Sv.Juraj, Senj

13.07. Ivankovo

14.07. Punat na Krku

17.07. Privlaka

21.07. Kršan

22.07. Višnjan

24.07. Metković, ljetno kino

25.07. Vela Luka

28.07. Rijeka, Korzo

29.07. Medulin, Riva

30.07. Polana, Slovenija

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.