Foto: Mi ne pripadamo tu Single Cover

Kojoti izbacili novi singl i video ‘Mi ne pripadamo tu’

Sedamnaest godina bilo je potrebno da se Kojoti ponovno okupe u studiju – to se jesenas i dogodilo i konačno imamo prilike čuti kako četvorka zvuči u novome stoljeću.

“Mi ne pripadamo tu” prva je od dvije nove pjesme koju je bend snimio – a pjesma je snimana u studiju GIS Mateja Zeca u ko-produkciji s Davorom Vidukom. Za početak prosinca Kojoti su najavili izlazak i druge pjesme koja će se do tada moći slušati isključivo na Deezeru.

”Halucinogeni” lyric video koji prati ‘Mi ne pripadamo tu’, a možete ga pogledati na linku https://www.youtube.com/watch?v=JvKRBtJTRYM, nosi potpis Dalibora Barića koji će biti zadužen i video drugog pa i trećeg singla.

Ovo je tek početak povratka iz diskografske hibernacije jer od Kojota u skorije vrijeme možemo očekivati i trostruki, luksuzno opremljeni, trostruki box-set “Dragocjeno Raskošno Blistavo” koji će sadržavati sva tri albuma Kojota – “Kojoti”, “Halucinacija” i “Sex Disco Kung Fu” – te njihove do sad neobjavljene materijale kao i dvije nove pjesme. Za vizualno oblikovanje boxseta zadužen je izvrstan dizajner Darko Kujundžić.

Veliko finale, kojime će zaokružiti 2017. godinu i svoj uspješan povratak na scenu krajem siječnja na festivalu Brijačnica, Kojoti prirpremaju za 9.12. kada će u Tvornici Kulture održati prvi samostalni koncert u Zagrebu.

Slične vijesti

Odgovori

Copyrıght 2014 HIT Naklada. All RIGHTS RESERVED.